Tromsø Budget Tours
TROMSØ BUDGET TOURS
Premium experiences that don't break the bank!

BESTILL NÅ
Facebook
TripAdvisor

Nordlysflyvninger - den mest eksklusive nordlysjakten!

Ingen skyer, ingen kuldegrader, ingen mørke landeveier.
Tirsdag 12. mars 2019.


Møtepunkt:
Tromsø Flyplass
Møtetid:
kl20:15*
Lengde:
ca. 2 timer, hvorav ca. 1 time i luften
Gruppestørrelse:
20-38 (kapasitet opp til 50 ved behov)
Pris:
2900,- NOK (gang)
3500,- NOK (vindu)

* - Det er mulig at vi starter noe senere. Dersom dette skjer, informerer vi deg omgående per epost.

Inkludert:
  • Nordlysflyvning
  • 1 glass champagne
  • Profesjonelle bilder
  • Skatter og avgifter


Beskrivelse:

Bli med på en eksepsjonell nordlystur! Ingen kuldegrader, ingen lang kjøring og skyfri himmel! Fra november til mars kan du bli med på en meget eksklusiv nordlys-opplevelse.

Vi forlater flyplassen i Tromsø i en liten Dash-8, som drives og vedlikeholdes av Widerøe. Skyene lar vi ligge bak oss, for å oppleve tidenes stjernehimmel langt unna enhver kunstig lyskilde. Mens vi venter på nordlyset, serveres det et glass champagne for å korte ned ventetiden (alkoholfrie alternativer tilgjengelig).

Når vi har nådd reisehøyden, skrus kabinbelysningen helt av, og flyet legges så mørkt som lovlig for å gjøre nordlysopplevelsen enda mere immersiv.

Som ekstra bonus begynner denne turen senere enn andre nordlysturer, noe som gir deg muligheten til å spise en god middag på en av byens mange fantastiske restauranter.

Vi trenger minst 20 personer for å kunne gjennomføre denne flyvningen. Dersom vi ikke oppnår dette tallet, er vi dessverre nødt til å kansellere den berørte avgangen. Dersom dette skjer, kan du velge mellom å få billettprisen refundert, eller du kan velge å delta på alternative opplevelser, og få differansen refundert.