Tromsø Budget Tours
TROMSØ BUDGET TOURS
Premium experiences that don't break the bank!

BESTILL NÅ
Facebook
TripAdvisor

Nordlysflyvninger - den mest eksklusive nordlysjakten!

Ingen skyer, ingen kuldegrader, ingen mørke landeveier. Tirsdag og fredag 14. november 2017 - 17. mars 2018.

Møtepunkt:
Tromsø Flyplass
Møtetid:
kl20:15
Lengde:
ca. 2 timer
Gruppestørrelse:
20-38 (kapasitet opp til 50 ved behov)
Pris:
2900,- NOK (gang)
3500,- NOK (vindu)

Inkludert:
  • Nordlysflyvning
  • 1 glass champagne
  • Profesjonelle bilder
  • Skatter og avgifter


Beskrivelse:

Bli med på en eksepsjonell nordlystur! Ingen kuldegrader, ingen lang kjøring og skyfri himmel! Fra januar til mars 2017 kan du bli med på en meget eksklusiv nordlys-opplevelse. Mens andre kjører i timesvis langs mørke veier, bare for å stå frysende under en mørk himmel, full av håp om å få se en liten flik av nordlys gjennom skyene, sitter du komfortabelt i en varm flykabin med et glass champagne i hånden, mens naturens mest spektakulære lysteater utfolder seg foran deg.

Vi forlater flyplassen i Tromsø i en liten Dash-8, som drives og vedlikeholdes av Widerøe. Skyene lar vi ligge bak oss, for å oppleve tidenes stjernehimmel langt unna enhver kunstig lyskilde. Mens vi venter på nordlyset, serveres det et glass champagne for å korte ned ventetiden (alkoholfrie alternativer tilgjengelig).

Når vi har nådd reisehøyden, skrus kabinbelysningen helt av, og flyet legges så mørkt som lovlig for å gjøre nordlysopplevelsen enda mere immersiv.

Som ekstra bonus begynner denne turen senere enn andre nordlysturer, noe som gir deg muligheten til å spise en god middag på en av byens mange fantastiske restauranter.